Gordon Setter Vereniging Nederland

Zondag 16 oktober was het dan zover, eindelijk na zoveel jaar konden we weer een jongehondendag organiseren. Omdat het door corona meerdere jaren niet mogelijk is geweest, hebben we ditmaal alle Gordon Setters geboren in het jaar 2016 t/m 2020 uitgenodigd. Dit ging dan om jonge Gordons, die geboren zijn bij fokkers aangesloten bij onze vereniging en de jonge Gordons van onze leden (geboren bij een fokker, welke niet aangesloten is bij onze rasvereniging of importen vanuit het buitenland).

Locatie voor deze gezellige dag was Manege Fjordhest Gard te Hoenderloo, waarbij we in verband met onzekere weersomstandigheden toch maar voor de binnenbak gekozen hebben.
Deze mooie binnenbak was voorzien van genoeg ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen viel. En de zon liet zich uiteindelijk toch genoeg zien op deze dag, zodat ook die lekker naar binnen scheen.

De keurmeester voor deze dag was mevrouw Gerda Halff-van Boven, die voor elke jonge Gordon ruim de tijd nam in een rustige en prettige sfeer. De meeste jonge Gordons, die vandaag aanwezig waren hadden namelijk nog geen enkele showervaring en daarom is het fijn dat de keurmeester op een rustige manier de honden heeft betast en bekeken. Op een fijne manier heeft zij voor iedere deelnemer een mooie keurrapport kunnen opstellen.

We willen alle deelnemers, fokkers en bezoekers hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en de gezellige sfeer deze dag. Natuurlijk ook grote dank aan mevrouw Gerda Halff-van Boven en de schrijfster van de keurrapporten Marjan Hemminga.

Voor foto’s van deze dag verwijzen wij u graag door naar onze facebookpagina, klik hier 

 

Facebook