Gordon Setter Vereniging Nederland

Kampeerweekend 2024 

 

Van 26 t/m 29 april 2024 gaan wij kamperen op, bij vele hondeneigenaren inmiddels bekende, mini-camping De Hofstee te Zuidlaarderveen te Drenthe. Deze leuke mini-camping heeft buiten de normale kampeerplekken ook 11 omheinde kampeerplekken (uniek in Nederland) en ook een aantal verschillende accommodaties (vooral geschikt voor 2 personen) om te huren met omheinde tuin of veranda. Voor meer informatie voor kamperen en accommodaties neemt u een kijkje op de website (prijslijst kunt u bij ons opvragen):

 

N.a.v. de mailing die wij eerder dit jaar uit hebben gestuurd bleek er ruim voldoende interesse te zijn, dat wij nu begonnen zijn met de organisatie hiervan. De leden die op de mailing hebben gereageerd hebben inmiddels hun voorkeur opgegeven van wat zij willen reserveren.

 

De beheerder van Minicamping de Hofstee houdt het terrein geblokkeerd voor de GSVN tot 30 november 2023. Dit betekent dat als u, als lid van de GSVN, nog interesse zou hebben dit kenbaar kan maken door vóór deze datum een email te sturen aan actviteiten@gordonsettervereniging.nl. Wij hebben een lijst met welke accommodaties en of kampeerplekken er nog vrij zijn. Graag aangeven of u een kampeerplek wilt (omheind of niet) reserveren of een accommodatie wilt huren. In het laatste geval graag ook uw voorkeur voor welke accommodatie, wij kunnen op de lijst kijken of dit nog lukt en anders alternatieven doorgeven. Mocht u eerder willen aankomen of later willen vertrekken is dat uiteraard ook mogelijk, dan geven wij dat door aan de beheerder.
 

Na 30 november a.s. geeft de beheerder de niet-gereserveerde accommodaties en kampeerplaatsen weer vrij voor overige belangstellenden. 
U kunt dan rechtstreeks bij de camping zelf bekijken wat er nog beschikbaar is en reserveren via de website. Wij zouden het wel fijn vinden als u dan nog even laat weten per mail dat u ook komt. Zo kunnen we onze lijst bijhouden en weten we hoeveel leden er aanwezig zullen zijn (dit ook in verband met de opzet van het programma). 

Het programma van dit weekend zal de komende maanden uitgewerkt gaan worden en zullen wij doorgeven zodra compleet. 

Zien wij u ook in Drenthe?? 

Facebook