Gordon Setter Vereniging Nederland

Kampioenschapsclubatch 3 juni 2017

De kampioenschapsclubmatch van 2017 is weer achter de rug en wat was het weer een geweldige dag. Een dag met een extra feestelijk tintje in verband met de boekpresentatie “De Gordon Setter in Nederland van 1864 – 2016” geschreven door de dames Lonneke Gramser-van Aarssen en Beatrix van Kampen. Hierdoor waren er ook extra veel bezoekers van ons mooie evenement, een leuk weerzien van oude bekenden. De zon kwam ook vandaag weer volop tevoorschijn, ondanks andere voorspellingen, waardoor het een vrij warme (wellicht iets te warm voor de honden) is geworden. Wij hopen dat een ieder een mooie dag heeft gehad en blij is met zijn/haar behaalde resultaten. Vergeet vooral niet dat iedereen altijd de mooiste hond(en) weer mee naar huis neemt, ongeacht welke uitslag er ook is ontvangen. 

Bij deze ook weer een grote dank aan de organisatie, het ringpersoneel, de vrijwilligers bij het op- en afbouwen, de altijd behulpzame medewerkers van AKC, de standhouders, de sponsoren in het bijzonder onze hoofdsponsor Fokker. 

Voor de volledige uitslagen, klik hier 

Foto’s van deze mooie dag zijn gemaakt door Anne Jansen, waarvoor grote dank!

<iframe src="https://albumizr.com/a/-5Jy" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen width="700" height="400"></iframe>
Facebook