Gordon Setter Vereniging Nederland

Snertwandeling 

gordon setter vereniging nederland

Komt u ook gezellig het nieuwe jaar inluiden op zondag 22 januari 2023 met uw Gordon Setter(s) tijdens de heerlijke winterse wandeling in “Het Leesten” te Ugchelen?

Het Leesten is een prachtig natuurgebied bij Apeldoorn. Speciaal voor honden is er een Hondenbos, dit is een deel van het natuurgebied van 10 ha wat geheel omheind is. Hier mogen de honden naar harte lust loslopen, rennen en ravotten.

Na de wandeling gaan we ons opwarmen bij Bospaviljoen ’t Leesten, waar wij voor onze leden een ‘soepbon” verstrekken, welke is in te leveren voor een lekkere kom erwtensoep incl. roggebrood en spek. (voor diegene die geen erwtensoep lusten is er eventueel tomatensoep en voor kinderen hebben we als alternatief friet + snack).  Niet leden zijn uiteraard ook van harte welkom om mee te wandelen, de soep achteraf is dan voor eigen rekening.

Verzamelen vanaf 10:45 uur op het royale en gratis parkeerterrein.
Adres: Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen.

Begin wandeling: 11:15 uur

In verband met het regelen van de snert, zouden wij het op prijs stellen als u zich van tevoren aanmeldt (tot 19 januari 2023).  Dit is mogelijk via het aanmeldformulier op de website van de GSVN, zie https://gordonsettervereniging.nl/aanmelding-activiteit/

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om alleen gezellig mee te komen wandelen. Hiervoor hoeft u zich niet persé op te geven.

 

Facebook