Gordon Setter Vereniging Nederland

Wandelingen Drenthe 27 en 28 april 2024

Tijdens ons georganiseerde kampeerweekend op minicamping de Hofstee te Zuidlaarderveen gaan we natuurlijk gezamenlijk wandelen. Deze wandelingen zijn voor iedereen toegangelijk, dus ook als u niet met ons mee kampeert. Heeft u zin en tijd komt u gezellig mee. Op zaterdag 27 en zondag 28 april hebben we de onderstaande wandelingen gepland staan in de middag.

Zaterdag 27 april 2024 – Boswachterij Gieten-Borger

Om 14:00 uur willen we gaan wandelen in het mooie gebied Boswachterij te Gieten-Borger.
Navigatie: Nijsloootweg, Gieten.  Weg volgen tot infobord; daar linksaf bospad inrijden en langs pad parkeren.
We verzamelen op de parkeerplaats daar vanaf 13:50 uur ongeveer.

Zondag 28 april 2024 – Adriaan Tripbos Hoogezand-Sappemeer

Ook vandaag gaan we weer om 14:00 uur wandelen. Deze keer het mooie Adriaan Tripbos te Hoogezand-Sappemeer. Navigatie: De Vosholen, Hoogezand-Sappemeer. Parkeerplaats: rechterzijde voorbij NAM-gebouw op De Vosholen 66. We verzamelen weer vanaf ca. 13:50 uur en beginnen de wandeling om 14:00 uur

Er is deze keer helaas geen hapje en/of drankje vooraf of achteraf (i.v.m. het kampeerweekend), maar natuurlijk zijn er genoeg plekjes waar uzelf terecht kunt voor of na deze wandelingen.

Heeft u zin en tijd om mee te wandelen met ons, dan bent u van harte welkom met uw hond(en). U kunt zich van te voren even aanmelden door een mailtje te sturen naar webmaster@gordonsettervereniging.nl. Dit is niet verplicht natuurlijk, maar zorgt u er dan wel voor dat u op tijd aanwezig bent.

Facebook