Gordon Setter Vereniging Nederland

Belangrijke mededeling

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus en de berichtgeving van de Raad van Beheer, dat alle activiteiten heeft geannuleerd tot juni, hebben wij als bestuur ook moeten besluiten om uit voorzorg voor ieders gezondheid de geplande activiteiten van 25 april (Trim workshop / Ringtraining) en 13 juni (Kampioenschapsclubmatch) te annuleren.

We zullen moeten bekijken of het in de loop van het jaar alsnog mogelijk is om de trim workshop / ringtraining te laten plaatsvinden. Voor de kampioenschapsclubmatch is met de andere twee rasverenigingen besloten deze geheel te laten vervallen. De show zal volgend voorjaar weer plaatsvinden en wel op zaterdag 5 juni 2021.

Namens het bestuur wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke en onzekere periode.
Wij hopen u allen weer te mogen begroeten in betere tijden.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Het bestuur van de GSVN

error: © GSVN: All rights reserved !!