Gordon Setter Vereniging Nederland

Trim Workshop en Show training

Op zaterdag 25 april organiseren wij op het terrein van AKC, Polderweg 5 te Apeldoorn een trimworkshop en in de aanloop naar de jaarlijkse kampioenschapsclubmatch een showtraining voor de liefhebbers. 

Trim workshop

De trimworkshop zal gegeven worden door Marga en haar zus Petra van hondenverzorgingssalon Piekfijn te Dordrecht. Wat houdt de workshop in: gedurende 3 uur gaat u met uitleg van de dames zelf aan de slag om uw Gordon te trimmen. U leert de ins en outs met betrekking tot het netjes houden van de vacht van uw eigen hond. Wat heeft u nodig: een borstel, kam, effileerschaar en rechte schaar. Heeft u deze artikelen niet dan is dit tegen een redelijke prijs aan te schaffen ter plaatse.
Er is maar plaats voor maximaal 8 honden, dus als u interesse heeft schrijft u zich dan snel in!  

Kosten voor de workshop voor leden GSVN € 35,00 en voor niet-leden € 45,00 (incl. koffie/thee en na afloop soep met stokbrood).  Aanvang trimworkshop: 10.00 uur.

Show (ring)  training

             

Ook geven we op deze dag in aanloop naar de kampioenschapsclubmatch show (ring) training. Afhankelijk van de animo zal er tussen 10:00 en 13:00 uur in meerdere sessie van max. 45 minuten training gegeven worden en leert u wat er van u en uw Gordon verwacht wordt in een showring.  Deelname aan de showtraining is geheel gratis! Koffie/thee en soep met stokbrood wordt u aangeboden door de GSVN.

Voor de deelnemers aan de trim workshop is er na de lunch ook nog de mogelijkheid om aan een show (ring) training deel te nemen. 

Aanmelden deelname
Zowel voor de trimworkshop als de ringtraining dient u zich wel op te geven via het inschrijfformulier, zodat wij weten hoeveel mensen er komen en wij een indeling kunnen maken. Wij willen namelijk kleine groepjes hanteren, zodat er genoeg tijd en aandacht aan eenieder gegeven kan worden. Bij de inschrijving hebben de leden van de GSVN voorrang.

error: © GSVN: All rights reserved !!